بررسی مشکلات کارخانه های کاشی
با مطالعه این مقاله از ایرانو تایلی کاتر به بررسی مشکلات کارخانه های کاشی می پردازیم و با ارائه راهکارهای منطقی و علمی سعی در رفع مشکلات کارخانه های کاشی داریم. لطفا با ما همراه باشید.
۱- کارخانه به جای پرداخت دستمزد به کارگران حواله فروش کاشی میدهد
به دلیل عدم موفقیت واحد فروش کارخانه در فروش محصولات، کارخانه با بحران نقدینگی مواجه شد و به جای پرداخت دستمزد کارگران، برای حفظ آنها و احیاناً جبران شکاف دستمزدها، به کارگران حواله فروش کاشی می دهد تا با فروش حواله خلاء کسری حقوق خود را تامین کنند.
این روش تسکین دهنده است. در این زمان کارمند یا کارگر در ظاهر برای کارخانه کار می کند، اما در واقع دغدغه اصلی او فروش حواله کاشی و رسیدن به پول است. برای بدست آوردن پول باید محصول را زیر قیمت بفروشد که واحد فروش کارخانه موفق به انجام این کار نشده. البته به دلیل عدم آشنایی کارگر با قوانین فروش احتمال اینکه با کلاهبرداران مواجه شود و مسیرش به محاکم قضایی منتهی شود بسیار است.
۲- کارخانه به دلیل بحران فروش و کمبود نقدینگی برای تامین مواد اولیه و نیاز تولید مجبور به تهاتر است.
برای تحویل خاک رس، کارتن بسته بندی، لعاب، سایر مواد اولیه، قطعات و غیره کارخانه مجبور به تهاتر با فروشندگان می شود. فروشندگان مواد اولیه نیز موافق جلب نظر تولید کننده هستند. عمدتاً به دلیل اینکه از فروش محصول خود سود کافی نبرده اند یا تجربه کافی در زمینه فروش کاشی ندارند، با قیمتی کمتر از قیمت تمام شده به توزیع کنندگان پیشنهاد همکاری می دهند.
این روش نیز یکی از بدترین موارد ممکن است که متاسفانه در برخی از کارخانه ها اجرا می شود و بیشترین لطمه را به آینده نام و برند سازنده وارد می کند.
۳- کارخانه برای جبران کمبود نقدینگی اینگونه تخفیف ها را ارائه می دهد و محصولات خود را به حراج می گذارد.
کارخانه برای جبران کمبود نقدینگی، تخفیفات زیاد و گوناگون ارائه می کند و محصولات خود را با حراج به فروش می رساند. در ابتدا ممکن است این طرح مورد قبول واقع شود اما نتیجه آن پشیمانی خواهد بود. زیرا نمایندگی های قدیمی و مورد اعتماد این صنعت که اجناس زیادی در انبارهای خود دارند، به دلیل از بین رفتن بازار فروش ، از پاس کردن چک ها خودداری می کنند و این درگیری و از دست دادن دوستان قدیمی مشکل بزرگی خواهد بود.
مهمتر از همه، به دلیل احساس ناامنی و خطر نوسان قیمت ، سهامداران و توزیع کنندگان دیگر مقادیر زیادی از این محصولات را در انبار خود نگه نخواهند داشت.
این روش نیز یکی از بدترین موارد ممکن است که متاسفانه در تعداد زیادی از کارخانه ها در حال اجراست و بزرگترین لطمه را به آینده نام و برند سازنده وارد می کند. و تصور اینکه تولید کننده ورشکست شده باشد باعث کاهش اجتناب ناپذیر واحد سهام تولید کننده خواهد شد.
۴- کارخانه باید هزینه تولید را کاهش دهد.
کاهش قیمت راه حل نیست، بسیاری از کارخانه ها در چرخه کاهش قیمت فروش گرفتار شده اند و چون در بهترین حالت خود نمی فروشند، دوباره قیمت را پایین می آورند.
بزرگترین پیام شرکتی که دائماً قیمت محصولات خود را کاهش می دهد به توزیع کنندگان این است که محصول من را انبار نکنید زیرا کاهش قیمت بیشتر هنوز امکان پذیر است.
۵-بسیاری از غول های توزیع کاشی در شرکت های ناپایدار با مشکلات فوق سرمایه گذاری نمی کنند
در صورتی که هر کارمند اخراجی یک کارخانه یا مغازه با حداقل امکانات تجاری و بازار با دسترسی به بانک اطلاعات مشتریان در سطح استان یا کشور و با کمترین هزینه ممکن سایت فروش راه اندازی کند. موجبات عدم اطمینان فروشندگان و خریداران معتبر را باعث می شود. باز کردن مشت کارخانه دار به روی معامله گران جز شرمساری و کاهش ارزش سهام شرکت ها چیز دیگری به همراه نخواهد داشت. این روش فروش سودآور نیست و مکان امنی برای سرمایه گذاری نخواهد بود
۶- نمایندگان صنایع معتبر بنا به دلایلی مجبور به فروش موجودی خود هستند.
اما این نگرانی وجود دارد که در صورت فروش فرعی، کارخانه و سایر نمایندگان اعتراض کنند و یا شایعات رایج به اعتبار این پخش کننده لطمه بزند.
پیشنهاد ما
برای رفع مشکلات فوق کاشیران مشاور و سپر شماست.
به جای اینکه درگیر مسائل فوق شوید و به برند و اعتبار خود لطمه بزنید. می توانید بیرون بنشینید و به متن نگاه کنید. دست کم گرفتن کاشیران به برند شما لطمه ای وارد نمی کند. خرید کاشیرا از کارخانه ها عموما نقدی است. کاشیران سازمانی است که سپری در مقابل شرکت های قراردادی حجمی و نقدی خواهد بود و مشکل فروش را کاهش می دهد. با حذف دلال های واقعی و کاهش هزینه ها، مصرف کنندگان نیز خرید مستقیم را ترجیح می دهند.
درصورت نیاز به انواع کاشی بر و سرامیک بر دستی ایرانو و سرامیک بر پرسلان ایرانو با ما تماس بگیرید.